Kuantum Çocuk

Anne Fen Bilimleri Öğretmeni olunca , merak ettiği konu da KUANTUM ÇOCUK oluyor tabi.




Kuantum Çocuk, doğuştan gelen ve her çocuğun sahip olduğu beyin gücünü kullanabilme yeteneğini en iyi şekilde geliştiren ve gelecekteki yaşamını yönlendirebilen çocuktur.
0–6 yaş arası, her yeteneğin, her duygunun temelinin atıldığı, bir insanın bilinçaltı kayıtlarının oluştuğu dönemdir. Oluşan bu bilinçaltı kayıtları bütün yaşamı boyunca insanı etkiler. Bunu şu şekilde de açıklayabiliriz; bilinçaltını bir hard disk olarak düşünün… Yazılım 0–6 yaş arası oluşur ve her gelişme bu yazılım üzerine yapılır. Yazılım doğru ve güçlü olmadıkça yani doğru temeller atılmadıkça sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam inşa etmek mümkün değildir.  Bir çocuk için en iyi gözlemci anne ve babadır. Verdiğimiz kuantum eğitimleriyle anne ve babaların çocuklarını doğru gözlemlemelerini ve doğru metotlarla çocuklarında zaten var olan üstün yeteneklerini ortaya çıkarıp en iyi şekilde geliştirmelerinin yollarını öğretiyoruz.
Kuantum Çocuk metotları ile eğitilmiş bir çocuğun önsezileri, normal bir insandan yaklaşık olarak 100 kat fazladır. Yaptığı her işin en iyisini yapabilmesi, her alanda en iyi olabilmesi mümkün… Bütün bebekler doğuştan beyin gücünü kullanabilme yeteneğine sahiptir. Büyüdükçe çevresel etkenlerle bu yetenekler körelir. Kuantum metotlarıyla eğitilen çocuk, doğuştan gelen yeteneklerini kaybetmez hatta geliştirebilir ve bütün hayatı boyunca bunu kendine avantaj olarak kullanabilir.
Biri size şu anda çocuğunuzun geleceğini şekillendirmenin sizin elinizde olduğunu ve olumsuz tüm davranışların düzeltilebileceğini söylese?
Dr. Natalia Zayud, bunun anne ve babalara Kuantum Çocuk Eğitimi verilerek bilimsel olarak yapılabilir olduğunu söylüyor, söylemekle kalmıyor, yolunu da öğretiyor.
En değerli varlığımız çocuklarımız…
Kuantum Çocuk Eğitimi ile çocuklarınız için iyi bir gelecek hazırlamak sizin elinizde…

Benim ilgimi çekti doğrusu. Yakın zamanda eğitim yok ama bir kitap buldum. KUANTUM ÇOCUKLAR - TUTKU ÇETİN Hemen alıp okuyacağım ve sizlere de bu konuda ayrıntılı bilgi vereceğim.


Bakalım neler öğreneceğim. Merak ne güzel bir duygu :)

Sevgiler...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sonbahar ve Yeni Okul Yılına Hazırlık

Bir Anne Adayı Olarak Öğrendim ki - 1 : PERSENTİL

SON YAPRAK (The Last Leaf)