Ojelerim ve Tavuskuşlu Defterim


Güzel, güneşli bir cumartesi. Sabah erkenden uyandım. Perşembe günü Avcılar'da kara yakalanıp koca kış boyu ilk kez üşütmeyi başardım. Burnum çok tıkalı uyutmadı sağolsun. Neyse elbette bununla gelsin geçsin. Arada hastalık da lazım, bağışıklık sistemimize. 

Çok güzel bir güneş, çilekli  yeşil çay ve Mahmure hanım eşliğinde 10.00'a kadar kitap okudum; evde uyanan yok. Çay suyunu koyup sessizce çıktım, ekmek almaya gittim. Ardından güzel bir aile kahvaltısı , hafta sonunun belki de en güzel yanı. 

Ojelenesim geldi, bu ara desenli oje sürmek gibi bir merakım var. İşte sonuç ...





Küçük patilerim nasıl olmuş? İlgilenenler için ojelerin numaralarını da resimledim. Hafta içi de karpuz yapmıştım tırnaklarıma ama onun resmini çekmeyi unutmuşum. İşte yapılış videoları :) Ben de buradan öğrendim zaten.


Bir de sizden bir konuda fikir rica ediyorum. Sevgili teyzem Dubai'den bana çok cici bir defter getirmiş. Ne için kullansan karar veremedim. Kıyamadım çünkü. Ama öyle kullanılmadan da kalsın istemiyorum. Sizce aşağıda resimleri olan çok büyük olmayan bu defteri ne için kullanmalıyım?





Fikirler için şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgiler...

Yorumlar

  1. Patili tırnaklarına bayıldım:))
    Defterin de çok güzelmiş.,
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sonbahar ve Yeni Okul Yılına Hazırlık

Bir Anne Adayı Olarak Öğrendim ki - 1 : PERSENTİL

SON YAPRAK (The Last Leaf)