Çalışma Odasındaki Takıl Tukul Rafları ve Düşüncelerim




Çalışma odamızdaki benim tabirimle takıl tukul rafları şu an bu durumda. Derli toplu aslında aradığımızı buluyoruz sonuçta , herşey kutuların içerisinde falan ama ben yine de bu görüntüden memnun değilim. Hepsi tek düze olsun istiyorum. Bunun içinde aklımda 2-3 fikir var ama hangisini yapsam karar veremedim.

1. fikrim yıllar içerisinde kullanmaktan ağı aşınan jean pantolon kumaşlarını değerlendirerek sepetler yapmak: Hem bu kumaşlar geri dönüşüme girmiş olur hem de kahverengi tonlu raflar ile uyum sağlar diye düşünüyorum. Sepetler rafların ölçüsünde yapılacak, 5 rafa 5 sepet . . . 


2. fikrim bir öğretmenin doğal olarak birikmiş milyon sayfa fotokopisi oluyor bunları değerlendirerek sepet yapmak : Örneği gazete ile yapmışlar ama ben fotokopileri kullanmaktan yanayım. Yine aynı mantık tabi sepetler rafların ölçüsünde yapılacak, 5 rafa 5 sepet . . . 











3. fikrim Banu Abla'nın blogunda görüp linkine ulaştığım tel ve kumaştan sepet yapmak: Dikiş makinem olduğu için bunu yapabilirim ama telleri nerden bulurum onu tam kestiremiyorum.








Böyle birkaç fikir olunca da kafam biraz karıştı açıkçası. Yardım rica ediyorum. Bu fikirlerden hangisi daha kullanışlı olur yada daha farklı bir fikir de verilebilir tabi. Önerilerinizi bekliyorum. :)











Yorumlar

  1. Sağlamlık açısından gazete kağıtlarından olanı ben pek tercih etmezdim doğrusu, bayağı emek istiyor çünkü....
    Kot kutular raflarda düzgün durur mu, durmaz gibi :(
    Tel çekmeceler zaten raf için yapılmış, benzer teller bahçe çiti olarak satılıyor nalburlarda, yapı marketlerde yeşil renkli buldum ben, kutu için almıştım ama, bahçede su kanalına ızgara olarak kullanmam gerekti :))

    YanıtlaSil
  2. Blogunun saat ayarını bi kontrol etsene, nedense saat 23.03 olduğu halde 13.01 olarak çıktı...

    YanıtlaSil
  3. Bu hafta ne kadar yoğunmuşum bugün fark ettim :) Yorumlarınızı yeni okudum Banu Ablacım. Kot ve gazete konusundaki fikirlerinize ben de katılıyorum. Teller için koçtaşa bir uğrayacağım :)
    Blogun saatine de şimdi bir bakayım. Teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. telleri nalburda bulabilirsin metreyle satılıyor.bende evimdeki büyük saksıların toraklarını kapatmakta kullanıyorum,evdeki kuduruk kedime karşı:))kot sepet bana pek sevimli gözüktü

    YanıtlaSil
  5. Kot sepet çok sevimli kesinlikle mukaavva ile onu da deneyeceğim ben çünkü elimde büyük beden 3 adet kot pantolon var kullanılmayı bekleyen :)

    Bu arada evimde saksı yok ama 2 kuduruk mırnav mevcut, onun için sizi çok iyi anlıyorum Gül Hanım :)) Koçtaş'ta bulamazsam nalburu deneyeceğim artık.

    YanıtlaSil
  6. bayıldımmm hele o kot ve en alttaki tel fikrine . telli olan çok estetik.
    kartonlarda çok iyi oluyor ama telli olanı pek bir sevdim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sonbahar ve Yeni Okul Yılına Hazırlık

Bir Anne Adayı Olarak Öğrendim ki - 1 : PERSENTİL

SON YAPRAK (The Last Leaf)