Lohusa Tacı ve Taşınma Gibi Alakasız Konular Üzerine

Önce güzel olanla başlamalı değil mi? Bu hafta sonu birkaç ay sonra ikiz kız bebişler dünyaya getirecek sevgili dostum Dedoşum için Lohusa Tacı yapmaya başladım. Gerçi kendisi isterse hamileliği sürecinde de takabilir çünkü Allah'tan birşey gelmezse, yarıyıl tatilinin 2. haftası Kütahya'ya gideceğim tacı ile birlikte diğer cicilerini de götüreceğim. (Ama diğerleri sürpriz söylemem.)

Elbette Lohusa Tacı'nın bir teması olmalı dedim ve kız bebişleri düşününce ister istemez aklıma melekler geldi ve dedim ki bu kızlar hayatları boyunca bir yıldız gibi parlasınlar. Sonuç olarak ortaya aşağıdaki tema çıktı. Çok sevimli değil mi?



Nasıl ama ? Şu anda boş bıraktığım alana "İKİZ ANNESİ" yazmakla meşgulüm. Bitince resmini eklemiycem nazar değer sonra Dedoşuma. Bu nedenle sadece yapım aşamalarını koyuyorumki esinlenmek isteyenleri mahrum etmeyeyim. 

Bu güzel uğraşın ardından geldik hafta içinden beri canımı sıkan duruma. Maalesef yarıyıl tatilinde ev taşıyorum :(( Bu eve girerken inşallah burdan kendi evimize gideriz artık demiştik ama nasip değilmiş. Ev sahibimizin kızı geleceği için çıkmamızı rica etti, biz de kırmadık kendisini ev baktık, tuttuk ve mecburen taşınıyoruz. Ev alıp taşınma hayalimizde bir başka bahara kaldı. 

Onca yazılı okuma telaşının arasında ev bakma çilemize son verip sadece 2 ev gezmemizi sağlayan sahibinden.com'a teşekkürü bir borç bilirim. 

Bu arada sepet yapmak için nalburdan hafta içinde kare örgü tel almıştım, ama Çalışma Odasındaki Takıl Tukul Rafları  paylaşımındaki gibi kolay işlemden geçen teller değil bizim nalburlarda satılanlar. Ben o örneği yabancı bir hanımın blogundan almıştım, sanırım arada malzeme farkı oluştu. Ama almışım 2 metre örgü tel ziyan eder miyim ? ASLA.

Taşınma işi girince devreye görümcem ve kaynımın odalarına avize tarzı bişi almak gerekecekti yeni evde. Ben de onlara örgü tel, milaj kağıdı ve yapışkan kaplık kullanarak askının üzerine takılacak avizeler yaptım.







Yeni eve yerleşip odaların tavanına takılınca o hallerinin resimlerini  de eklerim. Şimdilik bir kenarda bekliyorlar.

Bu hafta ve hafta sonuda böyle geçti işte. 








Yorumlar

  1. canım benim taşınma işi hiçde kolay değil helede kış ğünü,bende çooookkk ev değiştirdim.iki yıl önce krediyle bir ev aldık.ALLAHIM sanada nasip etsin inşallah.kolaylıklar diliyorum.
    sevğiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim gerçekten. Allah sizi de borcundan kurtarsın inşallah. İyi günlerde ağız tadıyla oturun evinizde. :)

    YanıtlaSil
  3. kolay gelsin canım.
    avize olayına bayıldım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. avize gercekten cok guzel fikir :D emegine saglik,
    ustekkiler keceden galiba, bayilirim keceyle birseyler yapmaya :)

    sevgiler
    http://kucukseylerr.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sonbahar ve Yeni Okul Yılına Hazırlık

Bir Anne Adayı Olarak Öğrendim ki - 1 : PERSENTİL

SON YAPRAK (The Last Leaf)