Grafik Saati ve Ben


Grafik Saati Online Kültür Sanat Gençlik ve Kadın Dergisi 

Bugün size GRAFİK SAATİ ekibinden bahsedeceğim. Ben de gençlik ve kadın dergisi olarak internet üzerinden yayımlanan bu derginin bir yazarıyım. Ancak hamilelik ve bebek dolayısıyla düzenli bir yazar olduğum söylenemez. 

"Grafik Saati'nde hangi konular işleniyor?" derseniz : Kadınca,yemek tarfileri, edebiyat, moda, el sanatları, annelik, geri dönüşüm projeleri, hobi, müzik, ressamların hayatı, sanat yazıları ve şiir konularını sıralayabilirim.

Örgüleriyle Serpil Hanım , Serpilce Örgüler köşesinde ; moda konusunda Bayan Bilen , Bayan Bilen köşesinde ; yemek tarifleriyle Şirin Gurme , Şirin Gurme köşesinde ; annelik konusunda yazar Banu  Hanım, Annelik köşesinde ; geridönüşüm konusunda yazar Selcen Hanım , El Sanatları köşesinde ; yazı ve şiirleriyle Belgin Hanım ve Esin hanım , yazılarıyla Banu Hanım  Öykü Deneme köşesinde ve seramik çalışmalarıyla Güner Hanım, Seramik köşesinde bizlerle buluşuyor. Ben ise acizane Annelik ve El sanatları köşelerine küçük küçük yazılarla katkı yapmaktayım.

Ekip üyleriyle hiç tanışmama rağmen hepsi ile aramızda bir bağ olduğuna inanıyorum. Derginin Genel yayın yönetmeni Tevfik Bey 'in bu bağı oluşturduğuna inanıyorum ve yazılarımızı yayına hazırlayan Ayşe ve Belgin Hanımları da burada anmadan geçmeyeceğim tabi ki. 

Böyle güzel bir ekiple bir arada olmaktan çok memnunum. 

Beni hiç tanımadan ekiplerine aldıkları ve oğluşumla bana hediyeler yolladıkları için hepsine tek tek teşekkür ediyorum.


Belgin Hanımdan Gelen Hediyelerimiz



,



Banu Hanımdan Gelen Hediyelerimiz
(Bu arada Banu Conker'in kitabı Yitik Ülke Yayınlarından çıktı.
BEN ONU TUZ KADAR SEVDİM
Bana imzalayıp gönderdiği için çok mutluyum :) )


Teşekkürler Hepinize :)

Sevgiler...








Yorumlar

  1. Ayy ne kadar güzel bir yazı olmuş, ellerinize, yüreğinize sağlık, ben de çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili zeynep hanimcim ne kadar hos bir yazi ve bu duygu dolu yazida adimi gormek cok gurur verdi.tesekkurler tatlimm...sevgili oglusunuzla esinizla uuppuzun mutlu saglikli bir omur dilerimm

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Sanırım gerçekten ciddi ciddi tanışmamıştık. :) Ama inanın ben de sizin o tanışmamamıza rağmen hissettiğiniz sevgi bağını hissediyorum. Sanırım bu bağ Tevfik abinin samimiyetinden, iyi niyetinden kaynaklanıyor. :) Bu arada bebeğinizi kutlarım, ileride çok güzel bir hayatı olsun. :)
    Kocaman sevgilerimle.. :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Mehmet (Zeynep Sertkaya)
    Anneciğinin de dahil olduğu GrafikSaati ailesinin bir dönem en küçüğü Deniz (Figen Füsun Pehlivan) idi ve şimdi ünüversiteye hazırlanıyor. Ancak o dönemde bu kadar büyük bir aile değildik daha.
    Yakın zamanda en küçüğümüz (manevi kardeşim Burcu) Buse oldu ve büyümeye başladık. Sonra Sena ve büyük Mehmet (Selcen hn)geldi. Büyüdükçe bağlılığımız arttı. Şimdi en küçüğümüz sensin. Gün gelecek sen de büyüyeceksin. Biz sadece bir yayın organı değil ama aynı zamanda (Banu Conker hanımın da dediği gibi) güzel bir aileyiz bunu unutma ve anneni hep sev olur mu... Hani mavi je*ns reklamında diyorlar ya öyla daiyeyim: "Çok sev"
    Şimdiden buradan hem annenin hem de tüm grafiksaati annelerinin anneler gününü de kutlarım.
    Tevfik Elçioğlu
    GrafikSaati

    YanıtlaSil
  5. Ben hepinize teşekkür ederim :) Mehmet ve annesinden kocaman SEVGİLER ...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Zeynep hanım,
    Mehmet, hoş gelmiş sefalar getirmiş.İnşallah sağlık ve mutlulukla büyür.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. zeynep hanım yazınız için çok teşekkürler ellerinize sağlık. ayrıca bebişiniz yeni dünyasına hoş geldi :)allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,yüzü hep gülen bahtı açık bir bebek olmasını temenni ederim.HOŞ GELDİN MEHMET BEBEK :) Yazım geç oldu bazı sıkıntılardan dolayı üzgünüm tekrar teşekkürler aramıza hoş geldiniz.

    YanıtlaSil
  8. Ben teşekkür ederim hanımlar. Güzel dua ve dilekleriniz için ayrıca sağolun.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sonbahar ve Yeni Okul Yılına Hazırlık

Bir Anne Adayı Olarak Öğrendim ki - 1 : PERSENTİL

SON YAPRAK (The Last Leaf)